Prajeme dobrú chuť :)

Mumie

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 27.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Vykysnuté cesto rozdeliť na 10 dielov. Nechať 10 minút pod igelitom odpočinúť.

  2. Krok 2.

    5 nožičiek silných chudých párkov olúpať a pozdĺžne rozrezať.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Francúzsky jablkový koláč
Kuracie placky so šanpiňónmi
Pečené bravčové líčka, špenát a smotanové knedličky