Prajeme dobrú chuť :)

Loďky

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 23.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 70 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 10
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Z vykysnutého cesta utvoriť 10 bochníkov. Prikryť igelitom a po jednom vyvaľkať štvorec (cca 20x20cm).

  2. Krok 2.

    Stred zasypať strúhaným syrom, z oboch protiľahlých strán čiastočne zrolovať a konca potrieť vajcom a spojiť (vytvoriť akoby také oko). Preniesť na plech a pomastiť vajcom.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pstruh na provensálsky spôsob
Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
Cuketové krokety so zemiakovou kašou