Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pizza slimáky

.

Kuchár/ka: Dominika Huszáriková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Dominika Huszarikova

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Hotové cesto natrieme paradajkovým pretlakom a posypeme pizza korením. Pripravíme si plech s papierom na pečenie.

  2. Krok 2.

    Naukladáme šunku a na šunku plátky syra. Zrolujeme ako keby sme robili roládu.

  3. Krok 3.

    Roládu krájame na 1,5 cm kolieska, ktoré ukladáme na plech. Kolieska ukladáme asi 3 cm od seba, aby sa nezlepili.

  4. Krok 4.

    Na hotové koliesko pridáme ešte kukuricu, cca 1 čajová lyžička na koliesko. Pečieme 20 minút pri 200 °C.

  5. Krok 5.

    Tip : Môžete použiť lístkové cesto alebo si urobiť vlastné cesto na pizzu. Kolieska môžete plniť všetkým čo vám chutí a pasuje na pizzu, len pozor, musíte všetko nakrájať nadrobno.



Výborný nepečený piškótový tunel s broskyňami
Šampiňónová omáčka
Smotanové cestoviny s hráškom