Andalúzsky dresing z Debrecínskej bagety
.
Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 26.07.21
4.78 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 6
Zdroj: Grotto.sk
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 šálka Majonéza
- 3 PL Paradajkový pretlak (Paradajková pasta)
- 2 PL Cibuľa
- 1 PL Paprika zelená
- 1 PL Paprika červená
- 1 ČL Červená paprika sladká
- 1 ČL Citrónová šťava
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Základnou ingredienciou receptu je klasická majonéza. Aby ste mali istotu o zložení, pokojne si urobte domácu majonézu. Samozrejme, ani s kupovanou nič nepokazíte.
-
Krok 2.
No a teraz dajte do stredne veľkej misky jeden pohár majonézy. K nej pridajte dve polievkové lyžice paradajkovej pasty. Ďalej primiešajte dve polievkové lyžice najemno nakrájanej cibuľky, jednu polievkovú lyžicu nadrobno nakrájanej červenej a lyžicu zelenej papriky.