Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Andalúzsky dresing z Debrecínskej bagety

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Vhodné na : Slovenská
Recept pridaný: 26.07.21

5 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Grotto.sk

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Základnou ingredienciou receptu je klasická majonéza. Aby ste mali istotu o zložení, pokojne si urobte domácu majonézu. Samozrejme, ani s kupovanou nič nepokazíte.

  2. Krok 2.

    No a teraz dajte do stredne veľkej misky jeden pohár majonézy. K nej pridajte dve polievkové lyžice paradajkovej pasty. Ďalej primiešajte dve polievkové lyžice najemno nakrájanej cibuľky, jednu polievkovú lyžicu nadrobno nakrájanej červenej a lyžicu zelenej papriky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pene s kuracím mäsom so šampiňónmi
Hrášková polievka
Cuketové špízy