Špagety bolognese
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 02.11.20
5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Mária Fiľakovská
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 balenie Špagety (na 4 porcie)
- 250 g Mleté mäso
- 1 KS Cibuľa
- 3 strúčik Cesnak
-   Kečup (podľa chuti)
-   Olej olivový
-   Soľ (podľa chuti)
-   Čierne korenie mleté (podľa chuti)
-   Červená paprika sladká
-   Oregáno
-   Tvrdý syr
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na olivovom oleji si opražíme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak, pridáme nakrájané sušené paradajky. Osmahneme a pridáme mleté mäso.
-
Krok 2.
Osolíme, okoreníme čiernym korením a štipkou mletej papriky, málinko podlejeme vodou a podusíme. Pred koncom dáme kečup a oregano.