4.83 / 5 (6 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 3
Zdroj: Jana Szabó
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Mleté mäso
- 1 balenie Špagety
- 2 ČL Oregáno
- 2 strúčik Cesnak
- štipka Soľ
- 1 plechovka Paradajkový pretlak
- 150 g Eidam tehla
- 1 PL Olej olivový
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Mäso opečieme na oleji, pridáme oregáno, pretlačený cesnak, pretlak a koreniny. Podusíme cca 15 minút.
-
Krok 2.
Špagety uvaríme v slanej vode a ak nebudeme hneď podávať tak premyjeme studenou vodou. Nastrúhame si syr na jemnom strúhadle.
-
Krok 3.
Špagety dáme na tanier, na vrch dáme omáčku a na ňu nastrúhaný syr.