Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom
.
Kuchár/ka: Roskova Lenka
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.06.19
3 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Roskova Lenka
Ingrediencie
Potrebujeme:
-   Cestoviny (podľa vlastného výberu)
- 2 KS Avokádo
- 2 PL Olej olivový
- 1 hrsť Bazalka (zhruba jeden hrnček)
- z 1/2 citrónu   Citrónová šťava
- 2 PL Píniové orechy (alebo kešu)
- podľa chuti štipka Soľ
- 1 štipka Čierne korenie mleté (podľa chuti)
-   Cherry paradajky
-   Píniové orechy
-   Hrášok
Na vrch
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Cestoviny uvaríme podľa inštrukcií.
-
Krok 2.
Medzičasom si dáme všetky ostatné ingrediencie do mixéra. Samozrejme avokádo očistíme a kôstku dáme preč.
-
Krok 3.
Keď sú cestoviny hotové, zmiešame s pestom a dochutíme paradajkami, hráškom a píniovými orieškam. Tak ako máte radi