Prajeme dobrú chuť :)

Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Roskova Lenka
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.06.19

3 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Roskova Lenka

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cestoviny uvaríme podľa inštrukcií.

  2. Krok 2.

    Medzičasom si dáme všetky ostatné ingrediencie do mixéra. Samozrejme avokádo očistíme a kôstku dáme preč.

  3. Krok 3.

    Keď sú cestoviny hotové, zmiešame s pestom a dochutíme paradajkami, hráškom a píniovými orieškam. Tak ako máte radi



Falošný medovník z LOTUS sušienok
Zeleninový vývar
Tofu syr s pečenou zeleninou