Prajeme dobrú chuť :)

Ryžové rezance s avokádovo-bazalkovým pestrom

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Roskova Lenka
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.06.19

3 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Roskova Lenka

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cestoviny uvaríme podľa inštrukcií.

  2. Krok 2.

    Medzičasom si dáme všetky ostatné ingrediencie do mixéra. Samozrejme avokádo očistíme a kôstku dáme preč.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Domáce šišky s džemom a ovocím
Rýchly linecký koláč s marmeládou
Toustiky so šunkou, syrom a kečupom