Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Špagety zapečené s mletým mäsom

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 11.02.19

4.71 / 5 (7 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Paradajky som narezala do kríža, sparila vriacou vodou a olúpala. Na masti som orestovala cibuľu, pridala anglickú slaninu na kocky, mleté mäso a pokrájané paradajky. Možno použiť už lúpané paradajky v plechovke alebo trebárs aj paradajkové pyré. Všetko som osolila, okorenila, pridala som mletú papriku, chilli, cesnak, bazalku a mladé zelerové lupene.

  2. Krok 2.

    Zmes som zahustila a do pekáča vrstvila striedavo s uvarenými špagetami. Môžete presypávať aj strúhaným tvrdým syrom. Zapiekala som asi 45 minút.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Domáci kurací Gyros
Hovädzí guláš s domácimi haluškami
Špenátové halušky s kuracím mäsom