Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou

Tento recept by som nazval ako silný kompromis na bolonské špagety ! A verte mi ... nehovorím to len tak.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 07.07.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: zcukrempudrem

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cestoviny varíme podľa návodu na obale a scedíme ich.

  2. Krok 2.

    Mäsko s (na kolečka nakrájaným) cesnakom, soľou, korením a s nadrobno nakrájanou cibuľou osmažíme. Potom pridáme 1/3 šálky vody, paradajkový pretlak, bolónske korenie (ak nemáme talianské korenie na bešamelovú omáčku) a varíme na miernom ohni kým nevrie, potom stiahneme plameň.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Vykostené kuracie stehná na prírodno
Plnená paprika
Zeleninový vývar