Prajeme dobrú chuť :)

Bolonské špagety

.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 16.06.18

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: quorn.co.za

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na panvici si rozohrejeme olivový olej a speníme na nej na drobno nakrájanú cibuľu do zlatistá. Následne pridáme nasekaný cesnak a minútu opražíme.

  2. Krok 2.

    K cibuli a cesnaku pridáme mleté mäso a pečieme tak dlho kým nebude mäso takmer hotové. Mäso osolíme, opepríme a pridáme oregáno. Zalejeme paradajkovým pyré a dochutíme cukrom, korením na špagety a štipkou soli a korením na špagety.

  3. Krok 3.

    Uvarené špagety nikdy nepreplachujeme vodou! Len scedíme a pokvapkáme olejom a premiešame.

  4. Krok 4.

    Hotovú omáčku premiešame s uvarenými špagetami, dáme na tanier a posypeme nestrúhaným eidamom alebo iným tvrdým syrom.



Bravčové na hubách
Hovädzí guľáš s gratínovanými zemiakmi
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou