Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Pečené šampiňóny, zeleninový šalát

Dnes vám ponúkam tip na rýchlu a skoro aj zdravú večeru, ale pokojne si to môžte pripraviť aj na obed. Ja mám veľmi rada vyprážané.... Či mäsko, alebo zeleninku.... Viem však, že zdraviu to nepridá. Tak skúšam nájsť aspoň trošku odľahčené recepty. Vyprážané jedlá môžete pokojne robiť v rúre, či teplovzdušnej fritéze, vôbec to jedlu na chuti neublíži, možno práve naopak.....

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Slovenská kkuchyňa
Recept pridaný: 06.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme: Šampiňóny

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Šampiňóny : Šampiňóny očistíme, opláchneme vodou a nakrájame na hrubšie plátky.

  2. Krok 2.

    Obalíme ich v klasickom trojobale. Múka, rozšľahane vajíčko, do ktorého pridáme soľ, mleté čierne korenie a petržlenovú vňať, nakoniec šampiňóny obalíme v strúhanke.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčové stehno na smotane s cestovinou
Bryndzová nátierka
Segedínsky guľáš