Prajeme dobrú chuť :)

Pečené šampiňóny, zeleninový šalát

Dnes vám ponúkam tip na rýchlu a skoro aj zdravú večeru, ale pokojne si to môžte pripraviť aj na obed. Ja mám veľmi rada vyprážané.... Či mäsko, alebo zeleninku.... Viem však, že zdraviu to nepridá. Tak skúšam nájsť aspoň trošku odľahčené recepty. Vyprážané jedlá môžete pokojne robiť v rúre, či teplovzdušnej fritéze, vôbec to jedlu na chuti neublíži, možno práve naopak.....

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Kuchyňa : Slovenská kkuchyňa
Recept pridaný: 06.05.21

4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 4
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie


Potrebujeme: Šampiňóny

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Šampiňóny : Šampiňóny očistíme, opláchneme vodou a nakrájame na hrubšie plátky.

  2. Krok 2.

    Obalíme ich v klasickom trojobale. Múka, rozšľahane vajíčko, do ktorého pridáme soľ, mleté čierne korenie a petržlenovú vňať, nakoniec šampiňóny obalíme v strúhanke.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Tvarohový koláč
Kefírový koláč s plnkou
Zemiakový šalát (FOTORECEPT)