Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bryndzové halušky

Milované bryndzové halušky.

Kuchár/ka: Lenka Sivakova
Vhodné na : Tradičná slovenská kuchyňa
Recept pridaný: 06.05.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: Lenka Siváková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nastrúhame na jemno.

  2. Krok 2.

    Pridáme múku, vajce, soľ a trocha vody. Všetko spolu zmiešame, aby sme mali cesto.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Vajíčková nátierka so zelerom
Jablkové lievance s jahodovou polevou a šľahačkou
Džatky domáce ako od babky