Prajeme dobrú chuť :)

Zapečený bochník

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Stredná
Porcie: 6
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Bochník ostrým zubatým nožom nakrájať zvrchu na kocky, neodkrajovať až úplne dole.

  2. Krok 2.

    Do otvorov natrieť časť rozpusteného masla s roztlačeným cesnakom a soľou, nasypať osmaženú cibuľu.

  3. Krok 3.

    Nastrkať dovnútra kúsky syra a údeniny, potom celé zabaliť do alobalu a zapiecť v rúre asi 30 minút na 180 °C.

  4. Krok 4.

    Ku koncu pečenia rozbaliť, potrieť zvyškom cesnakového masla a vo finále posypať jarnou cibuľkou.



Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Hovädzie mäso na mrkve
Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky