Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zapečené gnocchi so štyrmi druhmi syra

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 26.04.21

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 3
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Gnocchi používam klasický polotovar (tzn. Vákuovo balenú plastovú vaničku 500g, nezmrazené). Nevarím tak, ako píšu v návode, ale restujeme v panvici na masti dozlatista. Potom vsypem do zapekacej misky.

  2. Krok 2.

    Nastrúhame Nivu, údený Eidam, klasický Eidam a nakrájame Camembert (alebo Hermelín) a nejakú dobrú klobásku.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pľúcka na smotane
Tvarohové guličky
Paradajková omáčka