Zapečené gnocchi so štyrmi druhmi syra
.
Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 26.04.21
5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 3
Zdroj: Danula Vašičková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 500 g Gnocchi
- Olej (podľa potreby)
- 100 g Syr niva s modrou plesňou
- 100 g Údený syr (Eidam)
- 100 g Eidam tehla
- 1 KS Klobása
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Gnocchi používam klasický polotovar (tzn. Vákuovo balenú plastovú vaničku 500g, nezmrazené). Nevarím tak, ako píšu v návode, ale restujeme v panvici na masti dozlatista. Potom vsypem do zapekacej misky.
-
Krok 2.
Nastrúhame Nivu, údený Eidam, klasický Eidam a nakrájame Camembert (alebo Hermelín) a nejakú dobrú klobásku.