Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Ratatouille

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 23.04.21

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašičková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zelenina by mala byť približne v hmotnostnom pomere (takže mám misku nakrájaného baklažánu, misku paprík a misku cukety).

  2. Krok 2.

    Najskôr orestujte v panvici na olivovom oleji baklažán, potom ho vyberiem dierovanou naberačkou do väčšieho hrnca, posypu trochou provensálskeho korenia a prikryte pokrievkou.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie na paprike s cestovinami
Plnené šampiňóny
Veselé šišky z mletého mäsa a zemiakové pyré