5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašičková
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 KS Baklažán
- 1 KS Paprika červená
- 1 KS Cuketa
- 1 KS Paprika žltá
- 2 KS Cibuľa
- 1 plechovka Lúpané paradajky
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- Provensálska zmes (podľa chuti)
- 2 PL Cukor kryštálový
- Olej olivový (podľa potreby)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Zelenina by mala byť približne v hmotnostnom pomere (takže mám misku nakrájaného baklažánu, misku paprík a misku cukety).
-
Krok 2.
Najskôr orestujte v panvici na olivovom oleji baklažán, potom ho vyberiem dierovanou naberačkou do väčšieho hrnca, posypu trochou provensálskeho korenia a prikryte pokrievkou.