4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Mária Fiľakovská
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 balenie Špenát (ja som použila čerstvý)
- 1 KS Cibuľa
- 3 strúčik Cesnak
- 150 ml Mlieko
- 1 PL Múka hladká
- Rasca mletá
- 1 PL Maslo
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na masle si orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak. Po chvíľke pridáme opláchutý špenát, krátko podusíme a zalejeme vodou. Osolíme, pridáme mletú rascu a chvíľku povaríme. Špenát rozmixujeme ponorným mixérom, zahustíme rozmiešanou múkou s mliekom a krátko ešte povaríme.
-
Krok 2.
Podávame so zemiakmi a vajíčkom na spôsob aký chcete. My sme mali volské oko ;)