Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bryndzové halušky - zemiakové

Ahojte ,dnes bryndzové halušky. Použil som výborné zemiakové halušky.

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.03.21

5 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Halász Peca István

Ingrediencie


Zemiakové halušky:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky ošúpeme, prepláchneme a najemno nastrúhame do dostatočne veľkej nádoby. Dobre premiešame so soľou, vajíčkom a múkou.

  2. Krok 2.

    Cez haluškovač dávame priamo už do vriacej vody.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Čokoládovo - brusnicová torta
Jačmenné krúpy s tekvicou a rybou
Kuracie prsia v krémovom plášti