Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Karfiol pečený v rúre

Ak sa nechcete babrať s obalovaním, tak tento recept je práve pre Vás..

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.09.20

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Karfiol podelíme na ružičky. Netreba predvárať, nebude potom blatový.

  2. Krok 2.

    Pripravíme si cestíčko, na 2 vajcia ide 2PL múky a soľ. ak je moc husté, môžeme pridať vodu. Karfiol obalíme v cestíčku a následne v strúhanke. Plech pokvapkáme olejom a poukladáme karfiol, ktorý tiež trochu pokvapkáme. Pečieme 40 minút na 180°, ale obraciame počas pečenia.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Restovaná kuracia pečeň
Diviačie stehno na smotane
Domáce rohlíky či rožky