Prajeme dobrú chuť :)

Zeleninové francúzske zemiaky

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 08.04.20

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky uvarime v supke, tak isto uvarime vajka na tvrdo. Mrazenu brokolicu a fazulove lusky som zatiaľ namocila do vody, 1 mrkvu nastruhala a cuketu nakrajala na drobnejsie. Ked už sú zemiaky, ošúpeme,pretlacime do zapekacej misy ako na vianočný šalát, tak isto aj vajka, pridame všetku zeleninu a trochu struhaneho eidamu. Okorenime, osolime a premiešame. Zalejeme smotanou 33% v ktorej sme rozšľahali 2 vajca. Popritlačame a zasypeme struhanym eidamom a na pasiky nakrajanym hermelinom. 180° cca hodinu.



Údený hovädzí jazyk, hrachová kaša
Hríbovo - zeleninová polievočka s haluškami
Jemný ovocný koláč s posýpkou