Tradičné bryndzové halušky
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.01.20
5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó
Ingrediencie
Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk
Potrebujeme:
- 4 KS Zemiaky
- 1 ČL Soľ
- 300 g Múka polohrubá
- 250 g Bryndza
- 200 g Slanina
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
1.Zemiaky očistíme a nastrúhame najemno. Pridáme k nim soľ. Múku pridávame postupne. Cesto má vtedy správnu konzistenciu, keď nám v ňom ostane stáť varecha.
-
Krok 2.
2. Slaninu nakrájame a opražíme na panvici.