Prajeme dobrú chuť :)

Vyprážaný hermelín v cestíčku s brusnicami

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 03.09.19

4.44 / 5 (9 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 2
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Syr rozdelíme na 6 kúskov, obalíme v cestíčku a potom v strúhanke (je to trošku piplačka, takže odporúčam predovšetkým slobodným dámam a pánom alebo slameným vdovám, pretože keď už sa s tým babrete, nechcete sa o tú dobrôtku s nikým moc deliť: D: D: D).

  2. Krok 2.

    Potom uložíme na tácku a vrazíme aspoň na 1 hodinku do mrazničky. Potom vkladáme do horúceho oleja a smažíme dozlatista.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Hokkaido krémová polievka
Výborný patizón
Skvelá šošovicová polievka