Prajeme dobrú chuť :)

Domáca parená-kysnutá knedľa

Pomerne jednoduchý recepty na domacu knedlu. Vysledok je báječný... pochváľte sa v komentári ako sa vám podaril.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Jana Szabó
Kuchyňa :
Recept pridaný: 19.08.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Expert
Porcie: 6
Zdroj: Jana Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Ohrejeme vodu a mlieko aby boli vlažné. Do misky odlejeme 50ml mlieka, pridáme rozmrvené droždie a pridáme cukor. Necháme vykysnúť kvások.

  2. Krok 2.

    2.Múku preosejeme so soľou do väčšej umelohmotnej misy. Po 10 minútach je vykysnutý kvások.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Mäkkučké linecké koláčiky
Hovädzie klobásky so smotanovými zemiakmi
Smotanové rezy