Prajeme dobrú chuť :)

Domáca parená-kysnutá knedľa

Pomerne jednoduchý recepty na domacu knedlu. Vysledok je báječný... pochváľte sa v komentári ako sa vám podaril.

Plná verzia receptu

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa :
Recept pridaný: 19.08.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Zložitý
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Ohrejeme vodu a mlieko aby boli vlažné. Do misky odlejeme 50ml mlieka, pridáme rozmrvené droždie a pridáme cukor. Necháme vykysnúť kvások.

  2. Krok 2.

    2.Múku preosejeme so soľou do väčšej umelohmotnej misy. Po 10 minútach je vykysnutý kvások.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Špenátové halušky, kuracie mäsko
Kuracie prsia so šampiňónmi, Gnocchi
Chilli špagety s kuracími rezancami na čínsky spôsob