Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Domáca parená-kysnutá knedľa

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 19.08.19

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Zložitý
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Ohrejeme vodu a mlieko aby boli vlažné. Do misky odlejeme 50ml mlieka, pridáme rozmrvené droždie a pridáme cukor. Necháme vykysnúť kvások.

  2. Krok 2.

    2.Múku preosejeme so soľou do väčšej umelohmotnej misy. Po 10 minútach je vykysnutý kvások.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Plnené bravčové karé
Krehké šatôčky s kyslou smotanou
Sex na tanieri ako výborný koláč