Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kapustníky ako od babky

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 14.08.19

3.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Zložitý
Porcie: 4
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1.Vypracujeme cesto zo 600 g polohrubej múky, 3 žĺtkov, 2 deci oleja, 4 deci vlažného mlieka, pol lyžičky soli, rozmrvíme pol kocky droždia. Ak je príliš husté, pridáme mlieko.

  2. Krok 2.

    2.Cesto odložíme vykysnúť na hodinku do tepla a medzitým si pripravíme plnku - na oleji osmažíme červenú cibuľu, pridáme na jemno nakrájanú kvasenú kapustu , čierne korenie a dusíme pol hodinu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bravčové karé na smotane so zeleninou a cestovinami
Rybie filé na masle a hrášku
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive