Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke

.

Kuchár/ka: Iveta Lapínová
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 09.08.19

4.88 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Iveta Lapinová

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Filet z lososa osolíme a opekáme do ružova, vyberieme na tanier, odložíme bokom.

  2. Krok 2.

    Do výpeku dáme šalotku a cesnak na drobno pokrájané a restujeme zľahka, do sklovita. Rybí filet rozoberieme na menšie kúsky a pridáme k salotke a cesnaku, ešte asi 2 minútky restujeme, pridáme hrášok/ mrazený môžme predvariť, potom zalejeme smotanou, dosolíme, okoreníme a necháme prejsť varom. Odstavíme z ohňa a pridáme plátok masla.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku
Katov meč - Bravčové na zemiakoch
Bravčové karé na hrášku