Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Domáce kysnuté langoše

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.07.19

4.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 90 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 6
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1. Do vlažného mlieka, vody a cukru rozdrobíme droždie.

  2. Krok 2.

    2. Pripravený kvások vlejeme do preosiatej múky so soľou. Necháme cca 3/4 hodinu nakysnúť na teplom miedte.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Sekaná s kôprovou omáčkou a pyré
Koložvárska kapusta
Čínsky kurací plátok a kuskus so zeleninou