Prajeme dobrú chuť :)

Výborný farebný pekáčik

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 21.07.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pekáčik alebo zapekaciu misu vymažeme masťou. Zemiaky oškrabeme, umyjeme a nakrájame na cca 0,5 cm hrubé kolieska.

  2. Krok 2.

    Do pekáča skladáme striedavo rad plátkov zemiakov, cukety a anglickej slaniny, osolíme, okoreníme, posypeme korením a vložíme do rúry, vyhriatej na 180 stupňov.

  3. Krok 3.

    Po 20tich minútach zalejeme smotanou a dopekáme, kým nie sú zemiaky mäkké.

  4. Krok 4.

    Dnes som robila dvojnásobnú dávku, aby zostalo aj na otecka. :-)



Cuketový nákyp so syrom
Jogurtová bomba
Rýchly linecký koláč s marmeládou