Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Výborný farebný pekáčik

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 21.07.19

4.8 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Pekáčik alebo zapekaciu misu vymažeme masťou. Zemiaky oškrabeme, umyjeme a nakrájame na cca 0,5 cm hrubé kolieska.

  2. Krok 2.

    Do pekáča skladáme striedavo rad plátkov zemiakov, cukety a anglickej slaniny, osolíme, okoreníme, posypeme korením a vložíme do rúry, vyhriatej na 180 stupňov.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuskus kari kuracie v sezame
Bravčový guláš pečený v rúre s cuketovými nokami
Mätová limonáda