Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 08.05.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1 balenie Hermelínu (použila som Kráľa syrov), 6 plátkov kvalitnej šunky (dala som tu od kosti), olej na vyprážanie. Syr rozkrojíme na šesť výsekov a veľmi dobre každý kúsok zabalíme do plátku šunky. Zaistíme špáradlom a zľahka opečieme na oleji dozlata.

  2. Krok 2.

    Podávame so zemiakovou kašou alebo na ľadovom šaláte so zemiakovými kroketami (poloprázdny sáčok som objavila pri upratovaní mrazničky)



Babičkin jablkový koláč
Vykostené kuracie stehná na prírodno
Karfiol pečený v rúre