Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami

.

Kuchár/ka: Danula Vašíčková
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 08.05.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Danula Vašíčková

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    1 balenie Hermelínu (použila som Kráľa syrov), 6 plátkov kvalitnej šunky (dala som tu od kosti), olej na vyprážanie. Syr rozkrojíme na šesť výsekov a veľmi dobre každý kúsok zabalíme do plátku šunky. Zaistíme špáradlom a zľahka opečieme na oleji dozlata.

  2. Krok 2.

    Podávame so zemiakovou kašou alebo na ľadovom šaláte so zemiakovými kroketami (poloprázdny sáčok som objavila pri upratovaní mrazničky)

  3. Celý postup nájdeš SEM



Skvelý koláč Dvojfarebná kocka
Zapekaná ryža
Plnená zemiaková placka s kuracím mäsom