Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Domáce rohlíky či rožky

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.05.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Miroslava Jurásková‎

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cesto som nechala spracovať a kysnúť v pekárni (domáca pekáreň). Z vykysnutého cesta urobiť hrčky nechať chvíľu odpočinúť. Potom rozváľať, umotat rožky a nechať na plechu 40min kysnúť. Postriekať vodou, vložiť do vyhriatej rúry na 200st. Pečieme 15 - 20 min.



Chilli špagety s kuracími rezancami na čínsky spôsob
Smotanové cestoviny s hráškom
Miliónova polievka od starkej