Prajeme dobrú chuť :)

Domáce rohlíky či rožky

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 05.05.19

5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 80 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Miroslava Jurásková‎

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cesto som nechala spracovať a kysnúť v pekárni (domáca pekáreň). Z vykysnutého cesta urobiť hrčky nechať chvíľu odpočinúť. Potom rozváľať, umotat rožky a nechať na plechu 40min kysnúť. Postriekať vodou, vložiť do vyhriatej rúry na 200st. Pečieme 15 - 20 min.



Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Hovädzí steak na červenom víne s hubami