Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou

.

Kuchár/ka: Janula Szabó
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 29.04.19

5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Janula Szabó

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zeleninu akú máte radi, ja dávam : cuketa ,kapia, cherry paradajka, nakrájame na väčšie kúsky a otestujeme na panvici na olivovom oleji, korenie používam grilovacie, dodá jej výbornú chuť ,rúru vyhrejeme na 200° ....zatiaľ si pripravíme hermelín , vybalíme z obalu ale alobalový obal nevyhadzujeme iba jemne odbalime syr aby sme ho nepoškodili, dáme na jednu aj na druhý stranu syra 3kvapky oleja soľ a korenie a zabalíme naspäť , vložíme do rúry na rošt, grilujeme cca 10 minút kým syr nie je mäkký.



Tekvicový prívarok
Kôprová polievka
Morčacie v sójovej omáčke