Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Cisárske trhance inak

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 13.02.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Halász Peca István

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Z masla, múky, mlieka a vaječných žĺtkov vyšľaháme cesto. Do cesta pridáme nastrúhanú citrónovú kôru. Z vaječných bielkov vyšľaháme sneh, do ktorého budeme postupne pridávať vanilkový cukor. Penu opatrne pridávame do cesta.

  2. Krok 2.

    Na panvici roztopíme maslo a vlejeme naň cesto. Pečieme pomaly na miernom ohni asi 5 - 7 minút.Potom to nakrájame na menšie kocky a na panvici s trstinovým cukrom skaramelizujeme.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kung Pao s ryžou
Kurací mix
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou