Prajeme dobrú chuť :)

Plnené gazdovské zemiaky

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Michaela Kubáň
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 07.02.19

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Michaela Kubáňová

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    V osolenej vode si uvaríme 6 stredných zemiakov v šupke. Vychladnuté zemiaky prekrojíme, vydlabeme stred, vyberieme a odložíme do misky. Na panvičke si opečieme na drobno pokrájanú slaninu s jarnou cibulkou. Vydlabané stredy zeniakov zmiešame s bryndzou, karičkou pridáme slaninku ,čierne mleté korenie a štipku soli. Zemiaky naplníme zmesou dáme na vrch strúhaný syr a pečieme cca 15 minút -180 stupňov .Ozdobíme vňaťkou.



Bravčové karé so syrom a kyslou smotanou
Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky
Kokosový obaľovaný koláč