Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Cuketa plnená Hermelínom

Vždy keď je doma veľa mäsa za sebou tak ocením toto jedlo. Vrelo odporúčam.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 18.07.18

4.63 / 5 (8 hodnotení)
Príprava: 25 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: ichkoche

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Cuketu umyjeme a nakrájame pozdĺžne na hrubšie pláty. cca pol cm. Ochutíme soľou a peprom. Hermelín tiež nakrájame na plátky. Ten je dobre mať vychladený, lepšie sa krája.

  2. Krok 2.

    Medzi dva plátky cukety vložíme hermelín, plátok šunky a listy bazalky.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Frankfurtská polievka s párkom
Zapečený bochník
Černohorský bravčový rezeň s opekanými zemiakmi s tymiánom