4.2 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 35 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: kosicednes.sk
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 15 PL Múka hladká
- 1 KS Karfiol
- 50 g Eidam tehla
- 2 KS Vajce slepačie
- 100 g Strúhanka
- Soľ (podľa chuti)
- Čierne korenie mleté (podľa chuti)
- Olej (na pečenie)
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Čerstvý karfiol zbavíme listov, hlúbiku a umyjeme pod studenou vodou. Nastrúhame si syr a zmiešame so strúhankou. Vajíčka rozmiešáme v osobitnej miske alebo na tanieri.
-
Krok 2.
Očistený karfiol uvaríme v solenej vode s trochou rasce do polomäkka. Uvarený karfiol potom necháme vychladnúť.