Prajeme dobrú chuť :)

Hermelín v zemiakovom cestíčku

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Deni
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 15.06.18

4.75 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 25 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj:

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov od ObnovaStrechy.sk

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Olúpeme zemiaky umyjeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. A prebytočný škrob vylejeme.

  2. Krok 2.

    Do nastrúhaných zemiakov pridáme vajce, múku, rozdrtený cesnak, soľ a korenie. A premiešaame.

  3. Krok 3.

    Na panvici si rozpálime olej. Na panvicu dáme hermelín a polejeme zemiakovým cestíčkom.

  4. Krok 4.

    Hermelín v zemiakovom cestíčku opečieme z oboch strán. A ihneď po opečení môžme podávať.

  5. Krok 5.

    K hermelínu sa výborne hodia varené zemiaky alebo hranolky s kečupom, tatárskou omáčkou či dresingom.



Plnená kapusta - holúbky
Žemľová knedľa
Bravčový rezeň naopak