Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Bryndzové pirohy

.

Kuchár/ka: Deni
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 09.06.18

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj:

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Z hladkej múky, vajec, 300–400 ml vody a štipky soli vypracujte hladké nelepivé cesto. A uvaríme zemiaky.

  2. Krok 2.

    Vychladnuté zemiaky olúpeme, rozmačkáme a postupne vmiešame bryndzu. Nakoniec pridejte nasekaný kôp, cibuľku alebo paitkur; časť si nechajte stranou k podávaní.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Ryba na masle s hráškovým pyré
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Čerstvý drink z limetky