4.5 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 1
Zdroj: bijouxandbits.com
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 2 PL Maslo
- 4 KS Šampiňóny (celé)
- 60 g Mozzarella
- 60 g Paradajka (čerstvé alebo sušené)
- Bazalka (čerstvá)
- 0.5 ČL Soľ
- 1 štipka Čierne korenie mleté
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Prehrejeme rúru na 180°C
-
Krok 2.
Sampiňóny zabvíme hlúbikov a klobúky umyjeme, a pozrieme maslom.
-
Krok 3.
Každý klobúk naplníme mozzarelou a paradajkou.
-
Krok 4.
Klobúky rozložíme na pekáč posolíme a okoreníme.
-
Krok 5.
Šampiňóny pečieme cca 10 minút kým nie je syr roztečený. Po upečení na šampiňóny dáme bazalku a balzamikovú glazúru.