Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Mini langoše

.

Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 20 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 1
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Varíš? Tak sa zapoj do súťaže a vyhraj:
Súťaž o sadu nožov

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Jogurt, múku a sódu bikarbónu spolu vymiešame a spravíme si cesto.

  2. Krok 2.

    Cesto vyvaľkáme na hrúbku cca 2mm a vykrojíme si kolieska o priemere cca 2,5 cm. Kolieska vyspažíme na oleji.



Zabíjačkový guláš s domácim knedlíkom
Kuracie prsia so šampiňónovou omáčkou s tagliatelle
Vajíčková nátierka