Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Zapekaný karfiol

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 31.05.18

5 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Karfiol rozdelený na ružičky si uvaríme v osolenej vode. Varíme ho tak aby sa nám nerozpadol, nemusí byť úplne mäkký, keďže ho budeme ešte piecť

  2. Krok 2.

    Pripravíme si zemiaky na spôsob amerických - okoreníme, omastíme olejom a dobre premiešame. Uložíme do zapekacej misky, ktorú sme si tiež vymastili olejom. Zemiaky rozhrneme po kraji misky a do stredu dáme uvarený karfiol.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Uhorkový šalát
Hovädzia roštenka s jasmínovou ryžou a červená quinoa
Hovädzí guľáš na rakúsky spôsob