Prajeme dobrú chuť :)

Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Domáca knedľa

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Príprava knedlí: Všetky ingrediencie premiešame a necháme 1 hodinu zakryté kysnúť. Pomúčime si pracovnú dosku a dáme na ňu cesto. Rozdelíme si ho na dve polovice a necháme ešte na 15 minút kysnúť.

  2. Krok 2.

    Medzitým si parák vymastíme olejom a pokladáme ho do hrnca, kde máme cca 2 dcl vody. Na parák si položíme najprv jednu polovicu cesta a potom druhú. Zakryjeme a necháme pariť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Pečené kuracie stehná so zeleninou a zemiakmi
Kuracie mäso na smotane s nokami