Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Domáca knedľa s hríbovo - syrovou omáčkou

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 31.05.18

4 / 5 (2 hodnotení)
Príprava: 120 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Domáca knedľa

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Príprava knedlí: Všetky ingrediencie premiešame a necháme 1 hodinu zakryté kysnúť. Pomúčime si pracovnú dosku a dáme na ňu cesto. Rozdelíme si ho na dve polovice a necháme ešte na 15 minút kysnúť.

  2. Krok 2.

    Medzitým si parák vymastíme olejom a pokladáme ho do hrnca, kde máme cca 2 dcl vody. Na parák si položíme najprv jednu polovicu cesta a potom druhú. Zakryjeme a necháme pariť.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pečená kačka, kapusta a domáca knedľa
Venčeky s maslovo-pudingovým krémom
Loďky