Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Výborný patizón

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 31.05.18

3.33 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 45 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Podelím sa s vami o najlepší recept na patizón. Očistený patizón, najlepšie sa čistí prekrojený na štvrťky, narežeme na podkovičky o hrúbke 1 až 1,5 cm. Potrieme ich soľou s cesnakom a necháme oddychovať. Kľudne aj z večera do rána.

  2. Krok 2.

    Patizónové podkovičky namáčame do cestíčka a vyprážame. CESTÍČKO: Je podobné ako na palacinky. Pripravíme ho z vajíčka, hladkej múky, štipky soli a trošky sladkej mletej papriky, ktorú dávame pre farbu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Pene s kuracím mäsom so šampiňónmi
Crinkles
Kuracie krídelka s tymianom