Prajeme dobrú chuť :)

Halušky s kyslou kapustou

.

Ukáž celý recept

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Nízka
Porcie: 4
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky očistíme, umyjeme a postrúhame. Pridáme soľ a výberovú múku podľa hustoty aby sa nám halušky nerozvarili.

  2. Krok 2.

    Na oleji opražíme cibuľku pridáme kyslú kapustu, trošku osolíme a okoreníme čiernym korením. Keď sú halušky uvarené scedíme ich a premiešame k nim udusenú kapustu.

  3. Krok 3.

    Medzi tým si nakrájame na kúsočky slaninu a opražíme ju, nakoniec všetko spolu zmiešame a podávame.



Vykostené kuracie stehná na prírodno
Frankfurtská polievka s párkom
Vyprážaná ryža s kuracím mäsom