Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Halušky s kyslou kapustou

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

4.67 / 5 (3 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiaky očistíme, umyjeme a postrúhame. Pridáme soľ a výberovú múku podľa hustoty aby sa nám halušky nerozvarili.

  2. Krok 2.

    Na oleji opražíme cibuľku pridáme kyslú kapustu, trošku osolíme a okoreníme čiernym korením. Keď sú halušky uvarené scedíme ich a premiešame k nim udusenú kapustu.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Zdravé zeleninové rizoto
Holúbky s kyslou somtanou
Francúzsky Quiche