Rizoto so sušenými paradajkami
.
Páčia sa Vám naše recepty? Pridajte sa k nám
Sledujte nás aj na Facebooku
Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18
5 / 5 (1 hodnotení)
Príprava: 30 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 2
Zdroj: Radvarim
Ingrediencie
Potrebujeme:
- 250 g Ryža
- 100 g Sušené paradajky
- 50 g Parmezán (podľa chuti)
- 1 štipka Bazalka (najlepšie čerstvá)
- 0,5 l Zeleninový vývar
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Do hrnca dáme ryžu, opražíme, za stáleho miešania pridávame zeleninový vývar. Ryžu varíme do polomäkka, následne pridáme pokrájané sušené paradajky.
-
Krok 2.
Keď je ryža al dente pridáme parmezán, premiešame. Na ozdobenie pridáme čerstvú bazalku a čierne olivy. Dobrú chuť!