Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Granadir

.

Kuchár/ka: Mária Fiľakovská
Kuchyňa : Slovenská
Recept pridaný: 31.05.18

5 / 5 (5 hodnotení)
Príprava: 40 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 6
Zdroj: Radvarim

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Zemiačky si očistíme, nakrájame na menšie kocky a dáme variť do hrnca s vodou, kde ich následne hneď osolíme.

  2. Krok 2.

    V druhom hrnci, taktiež v osolenej vode varíme fliačky - pridáme pár kvapiek oleja aby sa nám nezlepili. Uvarené premyjeme teplou vodou, scedíme a preložíme do misy, alebo hrnca tak, aby sa nám v tom dobre rozmiešalo. K cestovinám pridáme aj uvarené zemiačky a celé to zasypeme mletou sladkou paprikou.

  3. Celý postup nájdeš SEM



Bryndzové halušky
Kuracie na prírodno so syrovo-brokolicovou omáčkou, ryžou a domáce hranolky
Smažený losos a zemiakové ruže