Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Kulajda

.

Kuchár/ka: Štefan Halàsz
Kuchyňa : maďarska
Recept pridaný: 15.07.21

4.5 / 5 (4 hodnotení)
Príprava: 60 minút
Náročnosť: Stredný
Porcie: 4
Zdroj: štefan Halász

Ingrediencie


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Na masle som urobil svetlú zápražku a podlial som s vývarom.

  2. Krok 2.

    Povaril som to a pridal namočené suché huby aj s tou vodou.

  3. Krok 3.

    Zvlásť upečené na panvici hnedé šampiňóny som jemne osolil a okorenil a pridal do hrnca.

  4. Krok 4.

    Pridal zemiaky nakrájané na kocky a spolu všetko prevaril.

  5. Krok 5.

    Zahustil som smotanou, pridal čerstvý nesekaný kôpor s cukrom pod+a chuti a dochutil s octom. Dobrú chuť!



Orechový chlieb
Lahodný špíz zo zemiakmi
Cuketové rolky