Ingrediencie
Potrebujeme:
- 1 KS Cibuľa
- 1 PL Repkový olej
- 1 KS Karfiol
- 1 KS Cuketa
- Soľ
- Rasca
- Červená paprika sladká
- 1 PL Sójová omáčka
- Solamyl
- 4 KS Jaternice
Recept krok po kroku
-
Krok 1.
Na karfiolovo-cuketové ragu potrebujeme speniť nakrájanú cibuľu na oleji, pridáme nadrobený karfiol a nakrájanú cuketu.
-
Krok 2.
Zľahka opekáme, podlejeme vodou a pridáme soľ, korenie, rascu, červenú papriku a sójovú omáčku.
-
Krok 3.
Podlejeme zeleninu a oprášime ešte 5 minút, aby bola chrumkavá.
-
Krok 4.
Nakoniec poprášime solamylom a ragú je hotové.
-
Krok 5.
Môžete servírovať s Jaternicami je od Lunter - len sa ohreje na panvici . Chuti dobre, aj keď sa toho ľudia strania. Dobrú chuť!