Copyright Peter Lauf. All rights reserved.

Hlivový perkelt

.

Kuchár/ka: Peter Lauf
Vhodné na : Obed
Recept pridaný: 28.05.18

4.79 / 5 (34 hodnotení)
Príprava: 50 minút
Náročnosť: Jednoduchý
Porcie: 4
Zdroj: Peter Lauf

Ingrediencie

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  1. Krok 1.

    Slaninu si nakrájame a opečieme na bravčovej masti, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom keď už máme cibuľu orestovanú, pridáme na kúsky nakrájanú hlivu. Pridáme červenú papriku osolíme, okoreníme a dusíme cca 30 minút.

  2. Krok 2.

    Potom pridáme 40% šľahačkovú smotanu, necháme prevriet a odstavíme. Na konci pridáme nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať, citrónovú šťavu podľa chuti a kúsok masla a zamiešame

  3. Celý postup nájdeš SEM



Kefírový koláč s plnkou
Banán v čokoláde
Kuracia pečeň na smotane s ryžou